Μαρί ΜουσταϊζήΤα παιδιά με εμπνέουν πάντα...

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Μαρί Μουσταϊζή

Λίγα λόγια για μένα

Καλωσορίσατε!

Είμαι η Μαρί Μουσταϊζή και από πολύ μικρή αγαπώ τις ιστορίες, τα χρώματα, τις υφές, τη μουσική, αλλά πιο πολύ από όλα αγαπώ τα παιδιά. Είναι τα πιο μαγικά πλάσματα αυτού του κόσμου και αν τα αφήσεις να σε παρασύρουν γεμίζει η καρδιά σου αγάπη και φως.

Αυτό έκανα και εγώ, άφησα να με παρασύρουν και από τότε θέλω να είμαι κοντά τους.

Το 2011 ξεκίνησα να εργάζομαι με παιδιά στη Μυτιλήνη σε ιδιωτικό χώρο, στην πορεία το 2012 δημιούργησα το δικό μου μικρό χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που λεγόταν φυσικά “Τα Παιδία Παίζει“. Το 2016 έρχεται στη ζωή το δικό μου φως και η μεγαλύτερη έμπνευσή μου, ο γιος μου ο Οδυσσέας και έτσι αποφασίζουμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε Ηράκλειο. Έτσι άρχισα να δημιουργώ δράσεις για παιδιά γεμάτες ιστορίες, μουσικές, παραμύθια, χρώματα, πανιά, ταξίδια, αγκαλιές, γεύσεις, λερωμένα χεράκια και ποδαράκια μέχρι και σήμερα. Με δημιουργικές αφηγήσεις, με θεατρικό παιχνίδι, με messy play, με κατασκευές και μουσικές μαθαίνουν, δημιουργούν, εξάπτουν την φαντασία τους και το πιο σημαντικό, ΠΑΙΖΟΥΝ.

Γιατί όπως πάντα λέω Παίζουμε μαθαίνοντας και Μαθαίνουμε παίζοντας!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Καρδιά
Μολύβι

Επικοινωνήστε μαζί μου

    bt_bb_section_top_section_coverage_image
    Newsletter

      Για να σας εξασφαλίσει μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης Τα Παιδία Παίζει χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Πολιτική Απορρήτου and Όροι Χρήσης